Am ales o locatie in inima Galatiului, chiar langa Piata Centrala si am amenajat prajitoria de cafea astfel incat si noi si clientii nostri sa ne simtim bine inauntru. Asta a insemnat sa fim atenti la detalii, sa lucram si zi si noapte si sa aranjam tot astfel incat sa simtim ca am creat ambientul potrivit pentru iubitorii de cafea.

Am montat echipamentul pentru prajit cafea, am  ales cu atentie producatorii de cafea proaspata de pe plantatiile din Brazilia, Columbia, Nicaragua, Tanzania, El Salvador si Rwanda si am inceput importurile.

Din acel moment, in  fiecare zi prajim cafea proaspata, cu pasiune, astfel incat toti clientii nostri sa se bucure de savoarea aromelor exotice preferate, direct in caldura caminului lor sau in prajitoria noastra, unde abia asteptam sa ii rasfatam.

Si asta o facem pentru ca stim ca adevaratii iubitori de cafea stiu ca aceasta e mai buna cu cat e mai proaspat prajita!

Va asteptam cu drag in prajitoria noastra de cafea, ca sa va rasfatam cu o cafea gata preparata de un adevarat barista si sa va dam si la „pachet” ori cafea gata preparata, ori cafea boabe, ori proaspat rasnita!

Close Menu
×
×

Cart