Prajim pentru partenerii nostri care au afaceri dezvoltate in domeniul HoReCa cafea de specialitate label si microlot si, bineinteles ca avem pentru acestia mai multe tipuri de facilitati.

Cafeaua de specialitate este cafeaua din boabe cu origini controlate, cumparata de la fermieri care urmaresc atent si controleaza intregul proces de obtinere a cafelei, de la creștere, recoltare si pana la procesarea acesteia si care aleg doar boabele de cafea fara defecte, culese doar cand sunt bine coapte. Aceasta cafea este verificata de catre degustatorii de cafea certificati international, care au simturile dezvoltate si pot identifica si evalua calitatea cafelei, dandu-i un scor de pana la 100. Daca acest scor este peste  80, atunci ei certifica faptul ca acea cafea se poate incadra in cafea de specialitate.

Label este o cafea de specialitate care are punctajul intre 82 si 85, utilizata in special in domeniul HoReCa.

Microlot este o cafea de specialitate cu punctaj mai mare de 85, cu o compozitie care surprinde foarte placut papilele gustative si care, de obicei, este folosita in competitii.

Facilitatile pentru partenerii nostri  va vor fi comunicate cu drag de catre echipa Rasta Barista, in urma unei discutii pe care o putem avea cu dvs.

Va rugam sa ne contactati prin email la adresa contact@rastabarista.ro sau telefonic, la numarul 0757 828 563, pentru a obtine detalii.

Close Menu
×
×

Cart