Povestea Rasta Barista

Doua mari pasiuni ale lui Daniel Alexa, fondatorul acestui concept, au facut posibila aparitia ideii de Rasta Barista Coffee. Aceste doua mari pasiuni sunt: cafeaua si  sentimentul de libertate.

Denumirea de Rasta Barista insa e un simpatic joc de cuvinte care suna bine impreuna si care au legatura cu pasiunile fondatorului : 

  • Rasta vine de la rastafarienii recunoscuti pentru stilul lor atipic si iubirea lor de libertate
  • Barista inseamna barman specializat in prepararea cafelei cu spuma sub diverse forme. 

Rasta Barista Coffee a fondat-o asumandu-si misiunea sa furnizeze cafea proaspat prajita sau proaspat preparata tuturor celor care iubesc si ei cafeaua la fel de mult ca el si care doresc sa o poata avea rapid si sa aiba certitudinea ca este proaspata si delicioasa de fiecare data.

Si asta pentru ca stie ca adevaratii iubitori de cafea stiu ca aceasta e mai buna cu cat e mai proaspat prajita!

Misiunea Rasta Barista

Noi, cei din echipa Rasta Barista, ne-am asumat misiunea de a crea un loc de unde cei care iubesc si ei cafeaua la fel de mult ca noi, sa o poata avea rapid si sa aiba certitudinea ca este proaspata si delicioasa de fiecare data.

Prajim cu pasiune cafea proaspata, aleasa cu atentie de pe plantatiile din Brazilia, Columbia, Nicaragua, Tanzania, El Salvador si Rwanda, pentru ca toti clientii nostri sa se bucure de savoarea aromelor exotice preferate, direct in caldura caminului lor, in prajitoria noastra, unde abia asteptam sa ii rasfatam sau in locatiile in care isi dezvolta propriile lor afaceri din domeniul HoReCa.

Sperantele echipe Rasta Barista

Speranta noastra este ca fiecare dintre iubitorii de cafea care se desfata cu oricare din aromele pe care noi le prajim cu pasiune, sa afirme ca e cea mai delicioasa cafea bauta de ei, ca fiecare sorbitura este o reala placere si ca isi doresc sa o recomande si prietenilor.

Valorile echipei Rasta Barista

Credem cu tarie ca pasiunea pentru ceea ce facem, atentia pentru fiecare detaliu, respectul fata de fiinta umana si corectitudinea in relatiile de orice fel sunt cheile reusitei. Credem in libertate, in bucuria de a trai, in bunastare si prietenie.

Te asteptam,

sa savurezi oricare din aromele cafelei prajite de Rasta Barista si fiecare zi va incepe perfect pentru tine!
Close Menu
×
×

Cart